Rubey — Return on investment

Hoe verdien ik met Rubey
Art Security Tokens?

In de kranten leest u soms over recordveilingen van kunstwerken. De Art Security Tokens van Rubey zijn zo ontworpen dat iedereen kan delen in de potentiële meerwaarde van museale werken. Let wel: niet alle kunstwerken halen een meerwaarde. Investeerders van de Art Security Tokens zijn rechtstreeks blootgesteld aan de evolutie (prijsstijging of -daling) van de waarde van het schilderij.

Hoe wordt de initiële prijs van Art Security Tokens bepaald?
Art Security Tokens zijn altijd gekoppeld aan een specifiek werk. De initiële prijs van Art Security Tokens komt overeen met de aankoopprijs van het werk + een eenmalige administratieve/operationele kost. Dit wordt gedeeld door het aantal Art Security Tokens. Rubey geeft per werk 1 miljoen tokens uit. 

Bekijk per kunstwerk de concrete cijfers.

Hoe kan ik een 'return' op mijn investering krijgen?
Op het einde van de looptijd (meestal 10 jaar met een uiteloopperiode van maximum 3 bijkomende jaren) zal Rubey het werk terug verkopen. De netto realisatiewaarde (dus de prijs verkregen bij verkoop na aftrek van de kosten om het werk te verkopen en belastingen) zal integraal verdeeld worden onder de token holders op dat moment.

  Wilt u niet zo lang wachten? Geen probleem. U kunt ook tussentijds uitstappen en dit zonder kosten. U biedt uw Art Security Tokens dan aan op het Bulletin Board tegen een prijs die u bepaalt. Zodra u een koper heeft gevonden kan de overdracht plaatsvinden.

  Emotionele waarde
  Het getokeniseerde Rubey-kunstwerk wordt niet weggeborgen in een depot of in een privé-verzameling, maar in bruikleen gegeven aan een prestigieus museum. Zo worden werken van hoogstaande kwaliteit weer toegankelijk voor elke kunstliefhebber en heeft u door uw investering ook een sterke maatschappelijke impact.

  Schermafbeelding 2022 02 28 om 18 19 30

  Investeer in kunst van uitzonderlijk hoog niveau.

  Registreer u om deel uit te maken van het Rubey platform. Investeer in meesterwerken die getoond worden in collecties van topmusea. En daardoor zichtbaar worden voor iedereen.

  logo
  Menu
  logo
  Menu