Partners

Het Rubey-team wordt ondersteund door sterke partners met elk hun eigen expertise.

KMSKA artwork restore

Rubey beschouwt haar investeerders als onmisbare partners. Zonder hen zou Rubey eenvoudigweg niet kunnen bestaan. Deze investeerders delen niet alleen hun financiële middelen, maar ook hun diepgaande enthousiasme voor kunst en hun betrokkenheid bij het creëren van maatschappelijke impact. Ze zijn meer dan slechts financiële ondersteuners; ze zijn de drijvende kracht achter de verwezenlijking van Rubey's maatschappelijke missie, namelijk kunst toegankelijk maken voor iedereen.

Tokeny logo


Tokeny ondersteunt bedrijven met het het uitgeven, registreren en managen van digitale assets op blockchain-technologie. Voor Rubey realiseert Tokeny de back-end van het platform waar de Art Security Tokens kunnen worden aangekocht en kunnen worden verhandeld.

Loyens & Loeff is een wereldwijd advocatenkantoor. De Luxemburgse afdeling ondersteunt Rubey bij de structurering en opbouw van de token issuing company in Luxemburg, en bij het ontwerpen van de legale karakteristieken van de Art Security Tokens.

Hogan Lovells is een wereldwijd advocatenkantoor. De Belgische afdeling begeleidt Rubey bij het Art Security Token verkoopproces aan investeerders (de Security Token Offering), en bij de commercialisering van het Art Security Token product.

Cazimir is een Belgisch advocatenkantoor, o.a. gespecialiseerd in successieplanning, family busines, en tax en fiscaliteit. Cazimir ondersteunt Rubey bij het analyseren van de belangrijkste tax aspecten van het Security Token Offering proces, in functie van de onderliggende assets die getokeniseerd worden en in functie van de token issuing company.

Opportunity Financial Services is een financiële dienstverlener gesuperviseerd door de Luxemburgse regulator (CSSF). Deze partner zal op regelmatige basis de Know-Your-Customer (KYC) processen van Rubey auditeren, zodat Rubey op een juiste manier op de hoogte is over wie Art Security Tokens bezit.

TMF Group is een onderneming die accounting-, management- en vennootschapsrechtelijke diensten aanbiedt. Binnen Rubey neemt TMF de belangrijke rol op van Security Agent, namelijk de onafhankelijke partij die de rechten van de Art Security Token holders zal vrijwaren.

JTC Executive Partners is een corporate administrative services agency. Zij ondersteunen Rubey bij het goed beheren en uitvoeren van de administratieve processen in Luxemburg die nodig zijn in functie van de token issuing company.

AlphaFX is één van de banken die Rubey ondersteunt met verschillende banking diensten, zoals het ontvangen van gelden van investeerders en het beheren van een bankrekening van de token issuing company.

Olkypay is één van de banken die Rubey ondersteunt met verschillende banking diensten, zoals het ontvangen van gelden van investeerders en het beheren van een bankrekening van de token issuing company.

Een speciaal dankwoordje aan Peter Van Wijnaerde die in het begin van het project betrokken was.

logo
Menu
logo
Menu