Rubey logo

Partners

Het Rubey-team wordt ondersteund door sterke partners met elk hun eigen expertise.

Schermafbeelding 2022 02 28 om 18 15 18

Tokeny logo

Tokeny ondersteunt bedrijven met het het uitgeven, registreren en managen van digitale assets op blockchain-technologie. Voor Rubey realiseert Tokeny de back-end van het platform waar de Art Security Tokens kunnen worden aangekocht en vanaf 2023 kunnen worden verhandeld.

Loyens and Loeff Logo

Loyens & Loeff is een wereldwijd advocatenkantoor. De Luxemburgse afdeling ondersteunt Rubey bij de structurering en opbouw van de token issuing company in Luxemburg, en bij het ontwerpen van de legale karakteristieken van de Art Security Tokens.

Hogan Lovells logo

Hogan Lovells is een wereldwijd advocatenkantoor. De Belgische afdeling begeleidt Rubey bij het Art Security Token verkoopproces aan investeerders (de Security Token Offering), en bij de commercialisering van het Art Security Token product.

Logo_finimmo

Finimmo is een financiële dienstverlener gesuperviseerd door de Luxemburgse regulator (CSSF). Finimmo zal op regelmatige basis de Know-Your-Customer (KYC) processen van Rubey auditeren, zodat Rubey op een juiste manier op de hoogte is over wie Art Security Tokens bezit.

TMF Group is onderneming die accounting-, management- en vennootschapsrechtelijke diensten aanbiedt. Binnen Rubey neemt TMF de belangrijke rol op van Security Agent, namelijk de onafhankelijke partij die de Art Security Token holders zal vertegenwoordigen in het geval van een geschil met de Issuer.

JTC logo

JTC Executive Partners is een corporate administrative services agency. Zij ondersteunen Rubey bij het goed beheren en uitvoeren van de administratieve processen in Luxemburg die nodig zijn in functie van de token issuing company.

AlphaFX is één van de banken die Rubey ondersteunt met verschillende banking diensten, zoals het ontvangen van gelden van investeerders en het beheren van een bankrekening van de token issuing company.

Logo_olkypay

Olkypay is één van de banken die Rubey ondersteunt met verschillende banking diensten, zoals het ontvangen van gelden van investeerders en het beheren van een bankrekening van de token issuing company.

Het Museum voor Schone Kunsten in Antwerpen is het eerste museum dat de Art Security Tokens van Rubey omarmt om haar collectie te versterken. Deze Art Security Tokens zijn voor het museum eveneens een nieuwe manier van community-building.

Toerisme Vlaanderen ondersteunt mee onder de eerste Art Security Token van Rubey, omdat Art Security Tokens in een schilderij van Ensor als geen ander aantoont hoe Vlaamse Meesters en innovatief vakmanschap hand in hand gaan.

Een speciaal dankwoordje aan Peter Van Wijnaerde die in het begin van het project betrokken was.