Rubey Academy

YT banner Rubey 03

Rubey ondersteunt de token holders met praktische informatie. Hieronder vindt u de meest gestelde vragen van de Rubey-community. Heeft u nog vragen over het platform, technische functionaliteiten of toekomstige kunstwerken/investeringen, aarzel dan niet om contact op te nemen: support@rubey.be

'Wallet' — portefeuille

Ja, u kunt uw eigen wallet koppelen aan uw Rubey account. Heeft u nog geen wallet, dan kunt u eenvoudig een gratis wallet aanmaken en koppelen aan uw Rubey account. Zie 'Hoe een gratis digitale 'wallet' koppelen?'

Heeft u al een digitale 'wallet'. Prima. Deze kunt u ook gebruiken op uw Rubey account. Heeft u nog geen digitale 'wallet'? Deze video legt u uit hoe u een gratis wallet kan koppelen aan uw account.

Ja, er zijn geen kosten verbonden aan het bijhouden van Art Security Tokens van Rubey, mits u gebruik maakt van een gratis wallet. Indien u kiest voor een zogeheten ‘custodied wallet solution’ worden er mogelijk wel kosten in rekening gebracht. Raadpleeg hiervoor de informatie van de custodian wallet provider.


Kopen of verkopen
van Art Security Tokens

Wilt u Art Security Tokens van Rubey kopen of verkopen? Bekijk via de onderstaande video hoe u dit doet.

Dit is heel eenvoudig. Om Rubey Art Security Tokens te kunnen aankopen en bijhouden, dient u zich eenmalig te registreren via deze link. U wordt dan stap voor stap door het wettelijk verplichte verificatieproces (KYC) geleid. Zodra dit succesvol is afgerond kunt u inloggen op de persoonlijke investor portal. Tokens kunnen op verschillende manieren worden aangekocht, afhankelijk van de fase waarin de token offering zich bevindt:

1/ Primary sale - Vanuit de investor portal kunt u de verschillende STOs bekijken en, indien deze zich in de initiële offering fase bevindt, tokens kopen via de ‘Invest’ knop

2/ Secondary sale - Nadat de initiële offering fase voorbij is, kunt u via het bulletin board (te vinden via de ‘buy/sell’ knop op de investor portal) tokens van andere token houders overkopen (zie faq xxx)

3/ Secondary sale - Als u op onze website naar de details van een schilderij gaat, kunt u klikken op ‘Ik investeer mee’ en gemakkelijk tokens aankopen voor een vaste prijs

Uiteraard, u kunt te allen tijde (een deel van) uw tokens te koop aanbieden middels het bulletin board (te vinden via de ‘buy/sell’ knop op de investor portal). Bekijk onze video om te zien hoe dit in zijn werk gaat.

Er kunnen verschillende oorzaken zijn waarom het niet lukt om tokens aan te kopen, bijvoorbeeld:

- Bent u woonachtig buiten de EU? Dan is het niet mogelijk om u te registreren bij Rubey en kunt u ook niet investeren in Rubey Art Security Tokens
- Heeft u zich geregistreerd maar is het verificatieproces (KYC) niet succesvol afgerond? Dan is het (nog) niet mogelijk om te investeren.
- Is de primary sale voorbij? Dan kunt u niet investeren via de ‘invest’ knop op uw investor portal. 

Neemt u gerust contact met ons op via support@rubey.be indien u problemen ondervindt, en dan kijken we graag met u mee wat er aan de hand is.

Op dit moment bieden wij enkel de mogelijkheid om tokens aan te kopen met EUR. Mogelijk voegen wij in de toekomst de mogelijkheid toe om tokens aan te kopen met Bitcoin en/of andere cryptocurrencies.

Investeer in kunst van uitzonderlijk hoog niveau.

Registreer u om deel uit te maken van het Rubey platform. Investeer in meesterwerken die getoond worden in collecties van topmusea. En daardoor zichtbaar worden voor iedereen.

logo
Menu
logo
Menu