Word mee eigenaar van ART20

Een unieke collectie van hedendaagse, Belgische kunst. 

Schrijf u nu in voor de infomeeting.

Droomt u ervan om werk van gerenommeerde Belgische kunstenaars te bezitten en tegelijkertijd opkomende talenten en zelfs museums te ondersteunen? Rubey biedt u de kans om dit allemaal gelijktijdig te doen.

Samen met u en andere kunstliefhebbers bundelen we financiële middelen om een verzameling hedendaagse Belgische kunst aan te schaffen. Deze selectie van werken voor deze ART20 gebeurt door niemand minder dan Luc Tuymans en Michaël Borremans. De collectie zal bestaan uit zowel internationaal gekende als opkomende kunstenaars en u kunt mede-eigenaar worden van deze bijzondere collectie.

ART20 Curatoren 2x mq

SCHRIJF JE IN VOOR DE INFOMEETING

Inschrijven Gent

Niet aanwezig, wel geïnteresseerd

De voordelen van dit project

1. ONTZORGING

U hoeft niet zelf op zoek te gaan of op wachtlijsten te staan. Onze curators stellen een relevante en veelbelovende kunstcollectie samen.

2. DIVERSIFICATIE EN IMPACT

U wordt mede-eigenaar van niet één, maar meerdere kunstwerken. U biedt een platform aan opkomende kunstenaars door ze in een collectie te koppelen aan gerenommeerde Belgische kunstenaars. Dat is goed voor uw inbreng én voor de kunstenaars.

3. JURIDISCHE STRUCTUUR DIE ZEKERHEID BIEDT

Rubey zal een maatschap opzetten die de collectie bezit. Elke deelnemer wordt een 'maat' van de maatschap naar rato van zijn inbreng. Dit aandeel wordt vastgelegd via Security Tokens, digitale deelbewijzen vergelijkbaar met een aandeel. Deze Security Tokens volgen de financiële wetgeving en bieden fiscale transparantie.

Bruikleen aan musea

Rubey streeft ernaar kunst toegankelijker te maken. Niet alleen financieel maar ook om kunst zichtbaar te maken voor een breed publiek. Daarom zal de collectie in bruikleen worden aangeboden aan musea. Ook worden andere uitleenconstructies overwogen om de werken maximaal aan het publiek te presenteren.


Reference

In het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten van Antwerpen (KMSKA) hangt het werk ‘Carnaval de Binche’ van James Ensor. Dit werk ter waarde van 1,5 miljoen euro is vandaag volledig in handen van ongeveer 250 partijen, zijnde particulieren, financiële instellingen, bedrijven en organisaties. Zij hebben het werk in bruikleen gegeven aan het KMSKA.

SCHRIJF JE IN VOOR DE INFOMEETING

Wij nodigen u graag uit voor de informatiemeeting, waar u alles te weten komt over deze unieke mogelijkheid. U kunt investeren vanaf 10.000 euro. Ook hogere investeringsmogelijkheden met bijkomende voordelen zijn beschikbaar.


Inschrijven Antwerpen

Inschrijven Gent

Niet aanwezig, wel geïnteresseerd

logo
Menu
logo
Menu