Hoe mee investeren?

Elke aankoop van een topwerk gaat gepaard met een lange en zorgvuldige analyse van de markt. Curators en kunstkenners staan ons bij in het kiezen van het juiste werk aan de beste prijs. Daarna is het aan jou.
Ontdek hier in welke werken je "mede-eigenaar" kunt worden.


  • James ensor carnaval de binche

    Carnaval de Binche, James Ensor

  • Mark rothko red orange

    Mark RothkoWord "mede-eigenaar" in 3 stappen

Omdat elk kunstwerk uniek is, heeft elk kunstwerk ook unieke investeringsvoorwaarden. Ontdek meer info over het mogelijks financieel rendement bij het specifieke kunstwerk. Heb je jouw kunstwerk gevonden? In 5 stappen ben je "mede-eigenaar" van een meesterwerk.


Om toegang te krijgen tot Art Security Tokens moet je je vrijblijvend registreren. Na registratie ontvang je een bevestigingsmail om je account te activeren. Het kan tot 3 minuten duren voor je de mail ontvangt. Activeer je account via de bevestigingsmail.

Je hebt je account geactiveerd? Prima. Je hebt nu toegang tot het Rubey-platform.

De volgende stap is je activeren als investeerder. Enkel natuurlijke personen kunnen investeerder worden via het Rubey-platform. Wens je als onderneming Art Security Tokens te kopen, dan moet je met ons contact opnemen, want dan dien je een aparte procedure te doorlopen.

Ben je een natuurlijke persoon, dan kan je rechtstreeks investeerder worden via het platform. Lees de algemene voorwaarden, disclaimers en overeenkomsten goed na, aanvaard deze en laad vervolgens je ID-kaart en een adresbewijs op.

Misschien heb je er al van gehoord, maar alle financiële transacties gaan tegenwoordig gepaard met een KYC (of Know Your Customer) procedure. Dit is een wettelijke verplichting om na te gaan wie de investeerder is en of de investeerder het geld op een legale manier heeft verkregen.

Om deze reden vragen we je om een aantal zaken over je identiteit op te laden.

Alle doorgegeven informatie wordt gecontroleerd door een CSSF-certificeerde externe partner. Je krijgt een mailtje wanneer je gegevens zijn goedgekeurd en je geverifieerd bent als investeerder. Dit proces duurt normaal gezien 24 uren.

Heb je alle vorige stappen doorlopen en ben je geverifieerd als investeerder? Prima. Nu kan je Art Security Tokens kopen.

Op het Rubey-platform kan je Art Security Tokens kopen vanaf 150 euro tot 10.000 euro. Wens je voor een groter bedrag te investeren, dan moet je met ons contact opnemen.

Belangrijke communicatie rond jouw Art Security Tokens en over het schilderij waarin je hebt geïnvesteerd, ontvang je via e-mail.

Schermafbeelding 2022 02 28 om 20 23 32 copy
logo
Menu
logo
Menu