Hoe mee investeren?

Elke aankoop van een topwerk gaat gepaard met een lange en zorgvuldige analyse van de markt, de geprospecteerde werken en geïnteresseerde musea. Curators en kunstkenners staan ons bij in het kiezen van het juiste werk aan de beste prijs. Daarna is het aan jou. Ontdek hier hoe jij mee kan investeren om een positieve impact te hebben.


  • James ensor carnaval de binche

    Carnaval de Binche, James Ensor

  • Mark rothko red orange

    Mark RothkoStappenplan

Lees hoe je "mede-eigenaar" van een meesterwerk kan worden in 5 stappen.

Om toegang te krijgen tot Art Security Tokens moet je je vrijblijvend registreren. Na registratie ontvang je een bevestigingsmail om je account te activeren. Het kan tot 3 minuten duren voor je de mail ontvangt. Activeer je account via de bevestigingsmail.

Je hebt je account geactiveerd? Prima. Je hebt nu toegang tot het Rubey-platform.

De volgende stap is je activeren als investeerder. Enkel natuurlijke personen kunnen investeerder worden via het Rubey-platform. Wens je als onderneming Art Security Tokens te kopen, dan moet je met ons contact opnemen, want dan dien je een aparte procedure te doorlopen.

Ben je een natuurlijke persoon, dan kan je rechtstreeks investeerder worden via het platform. Lees de algemene voorwaarden, disclaimers en overeenkomsten goed na, aanvaard deze en laad vervolgens je ID-kaart en een adresbewijs op.

Misschien heb je er al van gehoord, maar alle financiële transacties gaan tegenwoordig gepaard met een KYC (of Know Your Customer) procedure. Dit is een wettelijke verplichting om na te gaan wie de investeerder is en of de investeerder het geld op een legale manier heeft verkregen.

Om deze reden vragen we je om een aantal zaken over je identiteit op te laden.

Alle doorgegeven informatie wordt gecontroleerd door een CSSF-certificeerde externe partner. Je krijgt een mailtje wanneer je gegevens zijn goedgekeurd en je geverifieerd bent als investeerder. Dit proces duurt normaal gezien 24 uren.

Schermafbeelding 2022 02 28 om 20 23 32 copy
logo
Menu
logo
Menu